Hun har gått på musikklinja ved Ringerike videregående, og går nå på Romerike folkehøyskole på linja MusikkTeater (MT). Disse arenaene har inspirert og hun har fått utviklet seg masse.

 

Når begynte du med sang?

I barnehagen og hjemme oppdaget de fort at jeg elsket å synge. Jeg har hatt mange rundt meg som har sunget for meg i barndommen. Musikal og teater var en hobby som kom raskt inn i bildet. Og allerede som 7-åring spilte jeg i min første musikal. 

 

Jeg har vært elev på Musikalkollektivet (MK) i mange år. Det er der jeg begynte å danse, og fikk den store interessen for musikal-sjangeren. 

 

Hva liker du best med sang?

Jeg elsker å formidle. Det beste jeg vet er når publikum sitter igjen med noe. Enten det er følelser eller tanker. Jeg jobber veldig hardt med det jeg viser frem, så en sal med publikum blir en stor belønning for arbeidet

Å stå på scenene gjør meg ekstremt lykkelig, det gir meg en gledesrus!

 

Hvor mye tid bruker du på dette i uka?

Her er det undervisning 5 timer hver dag, i tillegg til kveldsjobbing noen dager i uka. Da jobber vi kreativt med, kor, dans, teater osv. I tillegg øver jeg 1-2 timer daglig 5 dager i uka. Når jeg øver, øver jeg på mye forskjellig. Jeg synger masse alene i tillegg til dans. Øving er gøy, og det er det skal være! 

 

Hva er du mest stolt over å ha fått til?

Som avslutning på tre skoleår viser avgangselever ved musikklinja en eksamenskonsert. I 2022 ble eksamen avlyst, men vi fikk likevel vist frem våre konserter. Denne konserten jobbet jeg med i nesten tre år. Så jeg er veldig glad for at jeg fikk gjennomført den. Det var veldig spennende å sette opp min helt egen konsert. Jeg fikk også velge repertoar og musikere helt selv. Jeg spilte med gode venner, og lærte masse om hvordan man organiserer og setter sammen en konsert. Sluttresultatet er jeg veldig stolt av. Alt arbeidet lønnet seg når jeg fikk vise frem konserten til familie, klassekamerater og venner.

 

Hva drømmer du om å oppnå?

Teater er kunst, og kunst er viktig. Drømmen min siden jeg var 7 år gammel var og er fortsatt å bli skuespiller. Det er spesielt viktig for meg at teater forblir en del av livet mitt. Jeg drømmer om å jobbe med, og å skape teater, sammen med andre mennesker som elsker og verdsetter dette like mye. Drømmen er å bruke kreativiteten min hver dag og det jobber jeg hardt for å oppnå.