Navnet på den sammenslåtte banken blir fortsatt Skue Sparebank. Banken vil ha kontorer i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss, Vikersund, Sigdal, Rødberg, Flå, Nesbyen, Gol, Hol, Geilo, Notodden, Sauland og Bø.

For deg som Skue-kunde vil ikke fusjonen bety noen praktiske endringer. Du vil ha nøyaktig det samme lokalet å forholde deg til, de samme måtene å kontakte banken på, og du vil fortsette å møte din vante rådgiver.

Det eneste synlige tegnet du sikkert vil se, er at banken kommer til å lansere en ny logo som vil prege skiltingen av våre kontorer og gi de digitale kanalene våre et nytt utseende. Det gleder vi oss til å vise deg.

Vi er veldig fornøyde med å få med nye spennende avdelinger i Skue-familien. Vi får rundt 30 nye kolleger i Kongsberg, Notodden, Sauland og Bø, og vi blir nå cirka 120 ansatte i banken.

Vi har nå utarbeidet en felles produkt- og prisstruktur for den sammenslåtte banken. Den nye prislisten vil gjelde fra 15. september 2024, og den finner du her
Du mottar også informasjon om dette direkte til deg som er kunde i Skue Sparebank.

Den viktigste endringen i prislisten er at vi fra 15. september fjerner gebyret på 1 krone ved varekjøp med kortbetaling, betaling i nett- og mobilbank, samt avtalegiro.
Vi har også gjort en markedstilpasset justering av våre innskuddsprodukter.

Vi har en klar målsetting om å informere deg løpende om eventuelle endringer som inntreffer den nærmeste tiden. Informasjon vil bli lagt ut på nettside, sosiale medier og gjennom nettpost.

Husk at du alltid kan ta kontakt med din rådgiver eller vår kundeservice (tlf. 915 07 583) dersom du har spørsmål om dine bank- og forsikringsforhold.

Vi gleder oss til å ha deg med videre på en spennende utviklingsreise både i Buskerud og Telemark.