Når begynte interessen for å mekke?

Jeg er oppvokst med bilcross og fikk være med å mekke etter hvert som jeg ble eldre.

Da jeg startet på ungdomsskolen, begynte jeg å mekke med pappa og onkelen min og ble etter hvert med på Formel Basic Løp. Etter det ble jeg interessert i all slags racing, som Formel 1, Formel Basic, Formel Nordic, B-Zero, Rally og Rallycross. Det jeg brenner mest for er asfaltracing.

Hva liker du best med å mekke på racebiler?

Jeg er interessert i hele spekteret innen både det mekaniske og det tekniske. Ønsket er å bli så dyktig, at jeg kan løse de fleste utfordringer innen bil, å bidra i et racing team gjør dette ekstra spennende.

Mitt mål er å bli Formel 1 Racingbilmekaniker

 Går det mye tid til mekking?

Flere dager i uka er jeg på verkstedet til pappa og onkel og hjelper til med ferdigstilling av biler og forberedelser til løp. Dette gjelder både bil og utstyr. Jeg har også vært med på å bygge opp biler til asfaltracing i Norge, Sverige og til 24-timers løp som ble kjørt på Spa i Belgia.

Hva er du mest stolt over å ha fått til?

Det er at jeg fikk være med som mekaniker, som en del av et racing-team, på et 24-timers løpet i Belgia nå i oktober. Der var jeg med på motorbytte og andre store utfordringer ila de 24 timene løpet pågikk. Det lærte jeg masse, og ble kjent med mange hyggelige og flinke folk fra andre land.

Hva drømmer du om å oppnå?

Mitt mål er å bli Formel 1 Racingbilmekaniker og kanskje skru for Dennis Hauger, dersom han kommer inn i Formel 1 eller for andre store team.