Jeg er 16 år gammel og bor i Eggedal. Jeg går på Buskerud VGS på Toppidrettslinja og bor på hybel i uka. Idretten jeg driver med er motorsport og e-sport.

Når begynte du med motorsport?

Jeg begynte med gokart i en alder av 7 år.

Hva liker du best med idretten/aktiviteten?

Det jeg liker best med idretten min er at det er mye fart og spenning. Syns det er utrolig gøy å ligge i 150km/t når jeg kjører rally.

Hvor mye kjører du i uka?

Det er ikke alltid like lett å reise til alle baner for å trene bil hele tiden. Derfor har jeg en simulator hjemme som jeg trener på flere timer hver dag. Jeg er på et av verdens best esport lag. På grunn av all tiden jeg la inn i simulatorkjøring klarte jeg å kvalifisere meg til 2022 sesongen i Porsche TAG Heuer Esports Supercup, altså VM.

Hva er du mest stolt over å ha fått til?

Motorsport

  • I motorsporten er det jeg er mest stolt av å kvalifisere til verdensfinale i Le Mans i 2019 i gokart.
  • Sølv i NM i 2021 i X30 (gokart) som er en senior-klasse

E-sport

  • Kvalifisere meg til VM som tidenes yngste utøver. 
  • Bli tatt ut til Norges største satsning på unge motorsporttalenter (EVEN Management Next Generation Project).
  • Være på landslagene i bilsport og Esport.
  • Det som varmer mest er å ha med meg lokale sponsorer som har vært med meg i alle år, og familie og venner som støtter opp hele tiden. Vi er et familieteam som står på selv hele tiden og det er helt klart det som er grunnmuren i min karriere. Det at nå også Skue har tro på meg betyr mye.

Hva drømmer du om å oppnå?

Jeg drømmer om å kunne leve av motorsport. Det vil si at jeg slipper å tenke på å få inn penger til å drive med det jeg elsker og kunne ham mer fokus på å kjøre bil.

I tillegg har jeg flere store drømmer som f.eks å bli verdensmester