Vi ser etter kandidater som har utdanning innen økonomi/administrasjon og gjerne erfaring fra rådgivning i bank, men annen relevant utdanning og erfaring vil også bli vurdert. Du er interessert i privatøkonomi, og du er opptatt av å bygge relasjoner – du motiveres av gode kundeopplevelser og prestasjoner. Du har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, og evner å sette deg raskt inn i ny teknologi og nye løsninger. Det er en fordel om du har lokal tilknytning og er kjent med markedet i vårt område. Det er viktig at du er løsningsorientert og at du trives med en travel og variert arbeidshverdag. Søkeren må være selvstendig og fleksibel, og det forventes at kandidater som søker på våre stillinger har høy personlig integritet og etisk atferd. Du må identifisere deg med bankens kjerneverdier; positiv, raus og real.

Arbeidsoppgavene vil være salg og rådgivning av bankens produkter for privatmarkedet. Du vil få ansvar for vedlikehold av egen kundeportefølje, samtidig som du skal skaffe nye kunder gjennom å jobbe systematisk og proaktivt mot nye kunder. Du vil bli en del av vårt rådgiverteam som tilbyr økonomiske tjenester innen finansiering, sparing/plassering og forsikring for privatkunder i vårt nedslagsfelt.

Vi tilbyr jobb i en fremtidsrettet og folkelig bank med nærhet til kunder og lokalsamfunn. Du vil få en variert arbeidshverdag med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få opplæring og sertifisering i henhold til krav og regelverk, og stillingen gir gode muligheter til personlig utvikling. Arbeidssted vil fortrinnsvis være ved vår avdeling på Nesbyen og/ eller på Flå

Spørsmål om stillingen kan rettes til regionbanksjef Tony Kjøl (990 34 364) eller avdelingsbanksjef Wenche Whiting (907 60 631)
Søknadsfrist: 25.02 2024
Ansettelsesform: Fast 100% stilling

Søknad sendes via Finn-kode 339286514