Når startet din interesse for musikk?

Helt siden jeg var bitte liten har jeg elsket å synge. Jeg pleide å lage «show» hver gang vi hadde besøk og jeg kunne mange sanger utenat i ung alder. På videoer fra jeg var liten ser man at jeg var veldig glad i å fremføre sanger og allerede i 4.klasse lagde jeg og en venninne vår første selvskrevet låt.

Hva liker du best med sangskriving?

Å skrive musikk får meg til å føle meg trygg. Det er en plattform der jeg kan uttrykke meg akkurat som jeg vil uten å trenge å snakke til noen direkte.

Det er mye lettere å pakke et budskap inn i musikken enn i en vanlig setning. 

Hvor mye tid bruker du på sang og musikk?

Denne høsten begynte jeg å studere pedagogikk på Lillehammer. Det har vært mye lesing noe som har gjort at jeg har fått mindre tid til musikken. Jeg begynner å nærme meg en metode som gjør at jeg kan slå meg mer til ro med musikk og låtskriving i hverdagen også. Musikken og ideene er alltid i hodet mitt. Jeg kommer stadig på nye ideer som jeg nynner for meg selv, og går ikke en dag uten å høre på eller synge til musikk.

Hva er du mest stolt over å ha oppnådd?

Da jeg i 2.klasse vgs fremførte en av sangene mine for første gang. Jeg hadde skrevet den allerede to år tidligere, men turte ikke å vise den frem før lang tid etter. Jeg fikk kjempe positiv respons på den og fikk enda mer motivasjon til å fortsette. Det at noen kunne sette pris på mine ord, og noe jeg trengte å si, føltes godt.

Hva drømmer du om å oppnå?

Drømmen min er på en måte både stor og liten. Foreløpig ønsker jeg for det meste bare å kunne drive med musikk. Jeg merker at jeg trenger det for å uttrykke meg om vanskelige ting, og jeg tror at jeg alltid kommer til å ha det med meg. Enda mer ønsker jeg å kunne spille inn sangene jeg lager og legge de ut så folk kan høre de. Det jeg ønsker mest er å produserer, ikke bare for meg selv, men for alle andre rundt meg.