Når begynte du med alpint?
Jeg begynte å kjøre ski med storesøster, mamma og pappa før jeg var 3 år!

Hva liker du best med alpint?
Det jeg liker best med alpint er den gleden du får, kicket i løypa og å ha det gøy, rett og slett!

Hvor mye trener du i uka?
På NTG trener vi ofte to ganger om dagen, gjerne på ski før skole og barmark etter skolen. Vi har alltid en hviledag i uka, så til sammen ca 20 timer ski og trening i uka.

Hva er du mest stolt over å ha fått til?
Det mye jeg er stolt over! Alt fra å bli tatt ut til talentsamling med Norges skiforbund for et par år siden, til å vinne større renn.

I 2020 ble topp-10 sammenlagt i slalåm og storslalåm invitert til talentsamling med landslagstrenere. Vi var ca 100 konkurrenter i klassen min og jeg endte som nr 5 sammenlagt. Det var målet mitt den sesongen, men dessverre ble samlingen avlyst på grunn av korona. Like før landsfinalen i 2020 vant jeg også storslalåmrennet i OL løypa i Norefjell, foran 65 tøffe konkurrenter! Dessverre ble også landsfinalen i samme løype avlyst.

Å bli nr 4 av 63 i Skistar wintergames i Hemsedal i april 2022 var også en milepæl, og det var en deilig avslutning på U16-sesongen før jeg ble FIS løper i år!

Hva drømmer du om å oppnå?
Jeg møtte både Aksel Lund Svindal og Aleksander Aamodt Kilde i Kitzbühel i 2016, de er noen fantastiske forbilder. Jeg drømmer stort, slik de sikkert også gjorde som 16-åringer - som å komme på landslaget, kjempe om OL-medaljer og vinne Verdenscuppen totalt.