I en hektisk hverdag er det lett å miste oversikt over hva du sparer. Er det nok til å oppfylle boligdrømmen, leve godt som pensjonist eller dra på den ferieturen?Nå får du full kontroll på din sparing i mobilbanken.

Min sparing
Vi har lansert en sparetjeneste som gjør at du får  mer kontroll og oversikt over hvordan du sparer: på bankkonto, i fond og til pensjon. Du kan selv velge hvilke kontoer du vil ha med i oversikten. Det er du som har regien. Og ønsker du å komme i kontakt med din rådgiver er vi et tastetrykk unna. 

Pensjonssparing
Har du tenkt over hva du ønsker å få i pensjon når den tid kommer? I løpet av arbeidslivet vil mange av oss ha jobbet flere steder, og disse arbeidsgiverne setter av penger underveis som du får når du blir pensjonist. Vet du hva du vil få utbetalt i pensjon når du går av? En dag skjer det, og det er greit å ha kontroll over hva arbeidsgiver har satt av i pensjon til deg.

Denne sparingen kan du nå se i mobilbanken. Vi har samlet din opptjente pensjon gjennom dine arbeidsgivere, og med en pensjonskalkulator får du oversikt over hva du selv må sette til side hver måned for å leve den pensjonisttilværelsen du ønsker.

Vi gir deg kontrollen over din egen sparing og fremtid!