Se for deg dette. En jobb der du får samarbeide med mange forskjellige bedriftskunder og du får utviklet deg faglig. Du blir en del av et team, med hyggelige kollegaer som støtter og deler kunnskap med hverandre. Og, det beste? Arbeidsplassen din holder til i vakre Hallingdal med naturen rett utenfor døra.

Søk jobb her! 

Bankenes tilstedeværelse er viktig for å opprettholde og sikre det lokale næringslivet og arbeidsplasser. Nærheten til kunden skaper personlige relasjoner og et oppriktig engasjement for samfunnet de er en del av. Bankene står ved kundens side.

Vi har tatt en prat med Elin Røe Gullingsrud. Hun jobber som banksjef kunderettet virksomhet og har ansvar for alle bedriftsrådgiverne. Elin har lang fartstid i bank og finans, og har jobbet i Skue Sparebank i 16 år. I dag består bedriftsavdelingen av 12 rådgivere som jobber med næringslivet i hele Buskerud.

Hva liker du best med jobben?

Å få jobbe med lokale bedrifter er en veldig spennende jobb. En viktig del av hverdagen er å bygge sterke kunderelasjoner. En jobb som bedriftsrådgiver er kanskje noe av det mest spennende du kan jobbe med i et lokalsamfunn.  Gjennom å være en god diskusjonspartner, får du være med å legge til rette for gode finansieringsløsninger som sikrer det lokale næringslivet og arbeidsplasser.  Det er mange driftige næringsdrivende i Hallingdal. Det å få jobbe med disse og løfte opp distriktet og bygda er givende.

I tillegg er Skue Sparebank en spennende og moderne bank med store vekstambisjoner. Vi jobber tett med flere interne avdelinger for sammen å løse kundens behov på best mulig måte.  Vi er også en lokalbank i Eika Alliansen som er en stor og attraktiv aktør i norsk finansnæring.

Hvilke næringer er det Skue Sparebank jobber med?

Vi jobber med et bredt spekter av bedrifter. Noen av bransjene er for eksempel bygg og anlegg, eiendom, handel og landbruk. Fordi vi jobber med så mange forskjellig type bedrifter, gjør det at vi rådgiverne også får en variert hverdag. Alt fra kundemøter i banken eller ute i bedrift, befaring av byggeprosjekter i fjellet, til utarbeidelse av tilbud og produksjon lånedokumenter på kontoret.

Hva er det som gjør at det er så attraktivt å jobbe i Hallingdal?

Hallingdal har mye å tilby: flotte bygder med vakker natur og spennende jobbmuligheter. Enten om du er herifra eller er tilflytter, er det en fin plass å jobbe og bo. Her er det mulig å gå direkte fra jobb og hoppe rett ut i sykkelløyper, skiløyper eller en stille og rolig skogstur.

Dette får du som bedriftsrådgiver i Skue Sparebank

  • Jobb i en folkelig bank med nærhet til kunder og lokalsamfunnet
  • Ingen hverdager er like, du får jobbe med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Mulighet for faglig utvikling
  • Arbeidssted i Hallingdal omringet av vakker natur og fjell

 

Søknadsfrist: 15.mai

Søknad sendes via Finn-kode 299540392