Da Skue Sparebank opplever god vekst på bedriftsmarked, ønsker vi å styrke laget med nye bedriftsrådgivere i Hønefoss og Modum. Dette er en spennende stilling for deg som vil være med å utvikle lokalsamfunn og bidra til å styrke og utvikle bankens posisjon overfor næringslivet i vårt markedsområde.

Søk jobb her! 

Vi ser etter kandidater som har økonomisk utdanning på høyskole/universitetsnivå eller annen relevant utdanning. Erfaring fra bank, finans eller regnskap er en fordel, men annen relevant erfaring vil også bli vurdert. Du har analytiske evner og god forretningsforståelse, og evner å sette deg raskt inn i ny teknologi og nye løsninger. Du er tillitsskapende og opptatt av å bygge relasjoner – du motiveres av gode kundeopplevelser og prestasjoner, og har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig. Det er en fordel om du har lokal tilknytning og er kjent med markedet i vårt område. Det er viktig at du er løsningsorientert og trives med en travel og variert arbeidshverdag. Søkeren må være selvstendig og fleksibel, ha førerkort og disponere bil. Det forventes at kandidater som søker på våre stillinger har høy personlig integritet og etisk atferd. Du må identifisere deg med bankens kjerneverdier; positiv, raus og real.

Arbeidsoppgavene vil være å forvalte, bygge og utvikle egen portefølje gjennom behovsrettet rådgivning for bedriftskunder. Du skal sikre gode kundeopplevelser gjennom rådgivning, økonomiske analyser, kredittbehandling og salg av bankens produkter for bedriftsmarkedet. Du vil få ansvar for vedlikehold av egen portefølje, samtidig som du skal skaffe nye kunder gjennom å jobbe systematisk og proaktivt mot nye kunder. Du vil bli en del av vårt rådgiverteam som tilbyr økonomiske tjenester innen finansiering, pensjon, forsikring kapitalplassering og betalingsløsninger for bedriftskunder i vårt nedslagsfelt.

Vi tilbyr jobb i en fremtidsrettet og folkelig bank med nærhet til kunder og lokalsamfunn. Du vil få en variert arbeidshverdag med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få opplæring og sertifisering i henhold til krav og regelverk, og stillingene gir gode muligheter til personlig utvikling. Arbeidssted vil fortrinnsvis være ved vår avdeling i Hønefoss og/eller Vikersund, men du vil ha kundemøter i hele Ringeriksregionen og Modum med omegn

Spørsmål om stillingen kan rettes til banksjef kunderettet virksomhet Elin Røe Gullingsrud (976 80 067).
Søknadsfrist: 20. juni 2023
Ansettelsesform: Fast 100% stilling

Søknad sendes via Finn-kode 305674233