Vi ser etter kandidater som har relevant utdanning og gjerne erfaring fra salg av person eller næringsforsikring. Du har kremmerånd og du er opptatt av å bygge relasjoner – du motiveres av gode kundeopplevelser og prestasjoner. Du har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, du har god forretningsforståelse, og evner å sette deg raskt inn i ny teknologi og nye løsninger. Det er en fordel om du har lokal tilknytning og er kjent med markedet i vårt område. Det er viktig at du er løsningsorientert og at du trives med en travel og variert arbeidshverdag. Søkeren må være selvstendig og fleksibel, ha førerkort og disponere bil. Du må identifisere deg med bankens kjerneverdier; positiv, raus og real. 

Arbeidsoppgavene vil være salg og rådgivning av skade- og personforsikring, primært på bedriftsmarked – men også på privatmarked. Du vil få ansvar for vedlikehold av egen portefølje innen forsikring, samtidig som du skal skaffe nye kunder gjennom å jobbe systematisk og proaktivt mot nye kunder. Du vil inngå i bankens faggruppe på forsikring og bidra med utarbeidelse av budsjetter, markeds- og aktivitetsplaner og gjennomføringen av disse. Du vil også jobbe i team med andre bedriftsrådgivere slik at vi kan tilby hele bredden av produkter til våre næringslivskunder.

Vi tilbyr jobb i en fremtidsrettet og folkelig bank med nærhet til kunder og lokalsamfunn. Du vil få en variert arbeidshverdag med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil få opplæring og sertifisering i henhold til krav og regelverk, og stillingen gir gode muligheter til personlig utvikling. Arbeidssted vil fortrinnsvis være ved våre avdelinger i Hallingdal.

Spørsmål om stillingen kan rettes til regionbanksjef Nils Halvard Bråten (911 44 066).

Søknadsfrist: 1. oktober 2022. 

Ansettelsesform: Fast 100% stilling

Se fullstendig utlysning og send inn søknad via Finn.no